SKRIVET: 2008-08-31, kl 22:55:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

,

Världens bästa, jag älskar dig




SKRIVET: 2008-08-31, kl 22:49:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

ingen längtan

Åh jag känner ingen pepp på skolan imorrn ! skolan har varit i 2 veckor och imorrn är start på den tredje och jag är redan jätteless!
Jag vill ha heelg året om eller varför inte sommarlov hela tiden , man kan typ ha skola 2 ggr i veckan då skulle det inte vara några problem alls! Nääegud villket dåligt humör jag vart på när jag börja tänka på skolan och det värsta är att vi slutar fyra imorrn , jah ikväll blir det att negga hela tiden! Och inte nog med det vi har nog det dååligaste schemat man kan ha, gud förbenat det kan inte vara sämre skoldag imorrn !
Aja idag har jag iaf varit med simon :) vi har inte gjort så mycket, varit i boviken och tittat på hans föräldras stuga som dom håller på bygga och sett film =)
Aja det enda posetiva med imorrn är att jag ska vara med simon efteråt, det är bara att hålla ut hela dagen med ett leende på läpparna så ska det nog gå prima.
Nu ska jag nog packa mina idrottsaker, jag och yaoska har special idrott imorrn på morgonen så det blir väll en bra start på dagen?
Vissa gånger känns det verkligen meningslöst att välja specialidrotten , vi missar alla gånger vi får sluta tidigt nästan och vi börjar 10 på en onsdag för vi har special idrott då och den andra gruppen börjar kvart i 1 ?

Aja hade bäst vi ses =)

- Vårat schema

SKRIVET: 2008-08-30, kl 15:23:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

;)

hellu! kom nyss hem från stan med simon och jag köpte lite småsaker=) Jag som trodde att jag skulle klara av att spara alla pengar som jag skulle ha till umeå men jag har bara användt av mitt barnbidrad , annars har jag lönen kvar från mitt sommarjobb som jag absolut måste spara =) Jag och simon ska till umeå nästa helg och bo hos nåra jag känner och vi far på fredag eftermiddag och stannar tills söndag morgon :) det blir nog att fara och shoppa osv. Förövrigt så blir det mb ikväll trorjag med yaoska & oskar. Vet inte riktigt vad vi ska göra men nått blir det väll=) Hade,


9/3

SKRIVET: 2008-08-29, kl 16:21:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

=)=)

SIMON LEVANDER VÄRLDENS BÄSTA<3 peace :)

SKRIVET: 2008-08-29, kl 16:12:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

DAGENS



chris brown ft Keri hilson-Superhuman

SKRIVET: 2008-08-29, kl 16:03:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

What will it take

-Simon
-freedag heelg
-peengar
-ut och äta


Typ allt jag behöver idag för att göra mit glaad idag :D fyfan nu är det helg så jävla skönt, är så jävla less på skolan så jag behöver a day off=) Men yaoska du gör skolan så mycket bättre gummsan det vet du <3
simon har nyss kommit så vi ska ut och äta inom kort och sen ska vi hem till han och sova där =)
vi ses seanre mabie =) hade bäst puss!

SKRIVET: 2008-08-29, kl 07:35:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morgon

Att jag ens orkade stiga upp från sängen idag det är otroligt , jag har nog sovit 4 timmar inatt. Jag vet inte varför men jag kunde inte helt enkelt sova, nu ska jag till skolan och vi har inte så jobbigt idag , bara Bf lektioner där vi gör grupparbete så det är ju bättre en att sitta och lyssna på min lärare i en timma! Men det bästa är väll att vi slutar 10 i två, så då ska jag väll hem och äta och sen träffa simon :D
Hade bäst vi ses kanske i helgen

SKRIVET: 2008-08-28, kl 19:29:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

den enda












- Jag älskar dig & jag vill aldrig förlora dig.

SKRIVET: 2008-08-28, kl 19:20:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Höst

Det känns verkligen som att det är hösten som kommer snart, allt regn och det är så satans kallt ute, sommarn var ju här för 2 eller 3 veckor sen. Tiden går fort och snart är väll snön här som jag längtar efter =)
Jag längtar efter soliga dagar mitt i vintern och få åka i backen med varm chocklad,härligt.
Men det värsta med vintern är att den är ganska lång, det skulle inte vara fel om sommaren och vintern bytte tider, jag skulle hellre ha en låång sommar för man hinner tröttna på snön då allt slask kommer, det är det värsta med vintern, då all slask existerar! Då skorna blir alldeles blöta när man ska till skolan och man går runt en hel dag i blöta skor, nej tack!
Aja än är det inte så =) nu ska jag dra vidare med film, hade bra !

SKRIVET: 2008-08-28, kl 19:08:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

HEY=)

Jag är så glad, jag vet inte varför men några anledningar är väll
-Snaart helg
-Snart får jag träffa min älskling
-nya låtar
och några andra småsaker.
Förövrigt så har jag börjat om med bloggandet och jag hoppas jag skriver då jag har tid och känner för det =)
Komentera i mängder!

SKRIVET: 2008-08-28, kl 17:25:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!